Hýbsa cover

Pohánkové cestoviny s restovanu zeleninou

15. 06 2018 09:00 | Mirka Luberdová
Pohánkové cestoviny s restovanu zeleninou
Pohánkové cestoviny s restovanu zeleninou

Ingrediencie:

  • 200 g pohánkových cestovín
  • 1/2 hrčeka hrášku
  • 4 zelené špargle
  • 4-5 cherry rajčín
  • arná cibuľka
  • parmazán
  • ghee maslo
  • soľ
  • sézamové semienka

POSTUP

Na ghee masle orestujeme jarnú cibuľlku. Potom pridáme na drobno nasekanú špargľu a opäť restujeme. Ako posledné pridávame na drobno nasekané cherry rajčinky a opáť restujeme. Zasypeme hráškom a dôkladne premiešame.

Takúto zeleninkovú zmes si môžete upravoť podľa vašej chuti. Mne chutí s hrubozrnou morskou soľou a opečenými sézamovými semienkami.

Pohánkové cetoviny uvaríme v osolenej vode s trochou oleja. Scedené ešte zamiešame s lyžicou ghee masla.

Ozdobíme zeleninovou zmesou, parmezánom, posypeme sézamom a môžeme podávať.


Komentáre (0)